Veckan som gått!

Ja veckan som gått, den har gått fort. Bilden jag valt är en bild på mitt första uppdrag som testpilot. Så det har jag hämtat ut i början på veckan. Men inte hunnit testa.Blev en Soy&sweet sour och en påse Paneng Red Curry.
Och i dag har jag blivit utvald igen, så nu blir det att hämta ut 450 gram kalkonfärs. Blir kul! 
För övrigt har jag jobbat helgen som var, och under veckan. Så nu är jag långledig. Äntligen helg. Så bara jag skrivit klart så blir det ett glas vin, tillreda nån middag och ha helg med Stefan. För i morgon sticker han på älgjakt igen. Så då blir man gräsänka, livet som jägarhustru. För min del så känns det bara bra. Då får jag och Nikko vila oss i lugn och ro. 
Få se om vi får nåt uträttat, kanske fårklippning, bakning eller bara mysa med ljus och eld i kaminer och vedspis. Jag ska ta dagarna som dom kommer under helgen. Kanske jag ska träna, för i dag var jag duktig och förlängde mitt träningskort, som varit vilande lite mer än ett halvår. Men nu ska jag försöka peppa mig att träna lite då och då. 
Nej nu ska det rotas i skåpen, se vad vi kan rota ihop till kvällsmat.
Ha en trevlig helg gott folk! 
/ Kram från Myrbackskärringa! ♥

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0