En dag i solen!

Gårdagen bjöd på mycket. Först så skulle jag klippa klart gräsmattan, men hann inte så långt, bakhjulet ramla av på gräsklipparen. Vi konstatera att våran gräsklippare var ganska skruttig. Så snabbt besluta vi att åka och köpa en ny, första gången jag och Stefan äger en ny gräsklippare. Men vi tyckte att det kunde vi få unna oss, så det blev våran present till oss själva, för i söndags var det 4 år sedan vi blev ett par. Oj va kul det var att klippa gräset med nya klipparen. Och fint blev det.
Sen grilla vi till lunch, åhh vad gott, satt ute i trädgården och njöt! Sen tog Stefan fram röjsågen, röjde lite runt tomten, och det blev så fint. Men det var varmt åt han med huggarkläderna i solen.
Sen kom Maria mot kvällen och hämta lite grejer till sin nya lägenhet. ska bli spännande att åka och se hur hon har det sen. Blir nog mysigt där. Så fick hon gamla laptopen med sig, hoppas den funkar åt henne. Bättre än ingenting i alla fall.
När Stefan gick och lade sig för att vila inför nattskiftet så gick jag och Zeppo ut och gick. Och jag plocka liljekonvaljer, men det ska man inte göra tillsammans med Zeppo. Han sprang som en jordfräs över konvaljerna, och drog nästan i kull mig när jag försökte balansera i diken och branta backar. Var aningen irriterad på min jordfräs till hund. Men det blev i alla fall en söt bukett.
Så gårdagen blev en mysig och bra dag, förutom att när jag skulle duscha så kostatera jag att jag bränt mig på ryggen under dagen. Gick i shorts och bikiniöverdel hela dagen, vilket jag inte kommer göra i dag.... Men är huvudet dumt får kroppen lida sägs det. Det går i alla fall över.
Nu ska jag ta en promenad med Zeppo, innan det blir för varmt ute. Skönt om man kan gå lite längre promenad innan solen värmer för mycket.
Ha en bra dag gott folk! Stor kram!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0