Torsdag och innedag!

Riktigt inneväder i dag. Snöslask ute och inte ens hundarna vill ut. Så jag har en innedag. Tar rätt på tvätt och tvättar nya lortkläder. Plockar och pysslar här och där lite. Pratar med hundar och katter och tittar ut på snövädret. Tar dagen som den kommer i dag. Carpe diem, så att säga....
Och mest går tankarna till jobbet. På lördag ska jag börja jobba halvtid om allt blir som det är tänkt. Ska i alla fall försöka ändra mitt tänk på jobbet, släppa kontrollen, inte bra med kontrollbehov, man bränner ut sig. Ska försöka att tänka på mig i första hand. Göra mitt jobb och försök släppa taget om jobbet när jag åker hem därifrån. Inte lätt, men man får lära om. Och framför allt så känns det nu roligt att börja jobba. Jag känner inte mig stressad och får panik när jag tänker på jobbet. Så det ska nog gå, positivt tänkande hjälper mig framåt. Jag har gått igenom värre saker i livet. Så det är bara att gå på det igen! :)
Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe, gå upp och bädda rent i sängarna, elda i kamin, lyssna ljudbok och fortsätta att vara på gott humör. Det som var tungt för ett par månader sen är nu på väg ner långt ner i en soptunna, eller ännu bättre, kanske i nån kompost, för då förmultnas det och blir jord och ett nytt liv. Man får se det som en av dom livskriser man drabbas av lite då och då. Nu är vi på rätt sida om året, nu väntas bara ljusare dagar och vips så är snart våren här! Ha en bra dag gott folk!
/ Stor kram från Myrbackskärringen!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0