Bot och bättring!

Först i dag ser jag ljuset i tunneln. Från huvudvärk, ont i axlar, nacke, arm och rygg så verkar min vila ge lön. På söndagen var jag förtvivlad, trodde jag var bättre på eftermiddan, men fick så ont i huvud och rygg mot kvällningen. Och då jag är van att hålla på med allt möjligt så blev jag så deprimerad och frustrerade så jag visste varken ut eller in. 
Till slut så bestämde jag mig för att åka ner på miljöhälsan och sitta i massagestolen. Har ju träningskort där, så jag tar mig ju in på kvällen också. Jag tänkte att, blir det värre så blir det väl det då, då har jag i alla fall prövat nånting. En hel timme satt jag där, använde 4 olika program. Något mörbultad efteråt, men huvudvärken och spänningarna i axlar och nacke försvann. Sov som en stock den natten! 
I går var jag inte helt bra i ryggen men mycket bättre. Så i går använde jag spikmattan flera gånger under dagen. Och i går kväll fick Stefan smörja in hela ryggen och axlar och nacke med voltaren. Så nu har jag sovit lika bra i natt. Och illamåendet har försvunnit efter att jag suttit i massagestolen. Så i dag verkar det ha vänt, även om jag inte ropar hej än. Får nog tro att kroppen bara sa ifrån åt mig. Det var nog meningen att jag skulle vila min kropp några dagar. Har ganska tungt på jobbet, så man får nog acceptera att man inte orkar hur mycket som helst.
Har i alla fall varit ute på en promenad på morgonen. Resten av dagen blir nog lugn, har ju lyckats att börja pussla lite under dessa dagar. Så det blir nog att pussla i dag också. Hoppas att kunna gå på jobbet i morgon eftermiddag. Bara det inte blir några bakslag nu.
Då jag blivit beroende av ljudböcker efter att jag sluta röka för 3 år sedan, så är det mitt stora intresse. Och jag har nog lyssnat på det mesta som finns på ljudbok på hagfors och munkfors. Så det börjar bli glest med intressanta böcker nu. Så var jag in på en sida där man kan ladda hem en app i mobilen och lyssna på böcker där. Oj oj vad mycket mer jag kommer lyssna på nu. Och så mycket enklare att lyssna på mobilen i stället för i cd-spelaren. Jag har under de sista 3 åren gjort slut på 8 cd-spelare, och har nu nummer 9 som fungerar. Så det blir nog enklare nu när jag får ha det i mobilen. 
Nej nu ska jag nog gå till mitt pussel, att sitta vid datorn är inte bra för mina axlar och rygg, i alla fall inte nån längre stund. Sköt om er gott folk, det försöker i alla fall jag att göra, sköta om mig! 
/ Kram från Myrbackskärringa! ♥♥♥

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0