Dagens tankar

I dag faller snö över myrbacken. Har snöat sen tidig morgon. Men det är mest blötsnö. Så det kanske tar bort en del av den snö som ligger kvar.
Har varit ledig i två dagar nu, så nu blir det att jobba helgen. Har hunnit med en del, bakat och bakat. Jag skulle nog ha blivit bagare jag. Blir nästan rastlös de dagar jag inte bakar. Just nu står det en chokladsockerkaka i ugn. Och i går blev det 2 sorters fröknäcke och russinfrallor.
Köpte mig en bok på bokrean med recept och råd när man bakar glutenfritt. Den var så himla bra. Så egentligen hade jag velat baka mer ur den, men man ska ju hinna äta upp det också. Och man kan ju inte baka alla sorter på en gång kanske. :o)
Har även varit ute i min barack och pysslat med min odling, de har i alla fall kommit upp några små plantor av de frön jag satt. Kliar i fingrarna att få så mer frön, men måste lugna mig lite. En del kan man ju inte så än. Så måste man ju ha plats också. Bläddra i en trädgårdstidning i går, oj vad ideér man får. Men det är lite tidigt än....Suck!
Får ägna mig åt att baka, jobba än så länge.
Det är mysigt att elda i vedspisen och titta ut när snöflingorna faller också. Allt har sin tid. Nu ska jag se vad det kan bli för lunch i dag. Sen blir det att åka på jobbet kl 15. Ha en riktigt trevlig och mysig helg gott folk!
/ Stora kramar från Myrbackskärringa! ♥
 

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0