Det närmar sig!

Ja nu handlar det om dagar. Om en vecka är jag bokförd på Myrbacken. Har vi tur så får vi tillgång till huset på söndag kväll! Det är pirrigt. Vi har börjat köra dit utegrejer, som går att ha i ladan. Vi var dit i går kväll, det var som ett paradis. Helt torrt på gården, Börjat växa i rabatterna. Och här hemma så är det som en lervälling på gården. Ska bli så skönt att slippa lerjord, nu är det sandbacke. Det kommer aldrig vara i närheten av att bliså lerigt där som det är här. Stefan körde ner sig med traktorn här i går. Mitt på gräsmattan, 3 dm ner, ser ut som en potatisåker, fy sjutton! Nej tack och hej blir när vi flyttat. Kommer ALDRIG längta tillbaks. ALDRIG!
Så nu ska jag plugga, så jag får undan lite innan flytten. Måste ju tänka på det oxå. Ha det underbart i den varma vårsolen. Underbara vår!!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0