Lördag!

Har haft en ganska bra lördag. I morse gick jag och Zeppo på långpromenad i skogen. Solen sken underbart! Kändes som det är april, med tanke på att vi inte har någon snö kvar. Skön promenad gjorde att jag när jag kom hem åkte på ta till vara en sväng, är så sjuk på ett gammalt skåp där, få se om vi köper det. Bara det finns kvar, men både jag och Stefan tyckte om det.
Sen åkte jag och handla, i lugn och ro för en gång skull. När jag kom hem åt jag och titta lite på mina studier. Sen kom Stefan hem från vedhuggning och vi somna på soffan, som vanligt. Sen blev det lite sent eftermiddagskaffe.
Så tog jag en promenad till med Zeppo och mina eviga följeslagare, stavarna. Tänk vad van jag är att gå med stavar nu, kan inte vara utan dom på promenaderna. Lika skönt ute även fast kl var fem på eftermiddan. Härlig tid framöver nu, ljust och vårvindar till kl är sex på kvällen.
Och nu sover Stefan, han ska och jobba natt, och jag fixar mat, kyckling och klyftpotatis med tomatsallad. Så vi får mysa lite fast han ska i väg och jobba. Och jag sitter väl här med tvn, Zeppo och mina studier.
Hoppas det blir fint i morgon oxå, så jag och Zeppo får ut och njuta i morgon bitti igen. Ha en trevlig kväll gott folk, och en fortsatt trevlig helg! Stor kram/ Anna!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0