Tillbaka på bloggen!

Ja nu är jag här igen! Har varit mer än jobbigt den senaste månaden. Vi har flyttat till våran drömgård. Den veckan var verkligen jobbig när vi flytta. Både jag och Stefan var helt mörbultade varje kväll. Jag gick ner 3 kg under flytten, det var att packa, packa upp, bära sortera, planera, flytta grejer hit och dit. Ja man var helt snurrig den veckan, visste knappt om man ätit, duschat eller sovit eller vad det var för dag. Men vi fixa det! Och jag kommer aldrig ångra det, aldrig. Här ska jag bo tills mitt liv är slut.
Veckan efter flytten börja jag på praktik i hagfors på sjukhuset. Vad jag trivdes där och vad jag fått pröva mycket, har tagit prover, gett insulin, tagit blodsocker. Och jag som inte visste om jag skulle klara att ta prover i armen på folk, det gick över förväntan. Jag kände mig så stolt. Jag klarade det. Så nu behöver jag inte ha ångest för det mer. Och personalen där var underbar, precis som mina handledare, jag hoppas jag får jobba där nån gång. För där skulle jag trivas, det vet jag. Det var riktigt sorgligt att lämna dem i torsdags.
Anledningen till att jag inte hunnit svara på mail, kommenterat bloggar eller nånting, ja det är väl all stress jag känt. Försöka komma till ro  här och packa upp grejer, praktiken jag varit på och pluggandet, kom efter med pluggandet under flytten, så det har jag suttit mycket med de sista veckorna. Och under helgen plugga jag stenhårt. Så i går skicka jag in sista studieenheten, åhh vad skönt det var! Nu behöver jag inte plugga mer förrän tidigast i augusti. Vad jag ska njuta av att få göra vad jag vill under sommaren, när jag kommer hem från jobbet så kan jag med gott samvete, slöa, sitta vid datorn, pyssla i trädgården, gå med hund, läsa en god bok, ja vad jag vill.....
Så på onsdag ska jag till skolan och välja inför hösten och få veta betyg, sen har jag sommarlov!!!!
Så nu blir det nog mera bloggande i alla fall. Ha det gott alla goa människor!
Stora varma kramar till alla!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0