Längesen sist

Bloggandet är inte min starka sida på våren tror jag. Har inte ro att skriva och veta vad jag ska skriva. Även om det händer mycket.
Under helgen har jag haft fulla huset med folk. Mor Yngve, Karin och 3 ungar, Irma, Ida och Elliot. Det är kul, men det blir mer än fullt upp. en klar förändring mot när vi är själva på gården Det skall vara mat, film, leksaker, glass, fika och dras fram grejer hit och dit, och fixa sovplats åt alla. Men man minns ju helgen länge, och tänker på allt som hänt men oj vad skönt det var att röja upp och få tillbaka sitt hem sen. Men tack för en rolig helg.
Men annars så äter och frodas alla de liv jag fött upp, lamm och kycklingar. De går på bete alla fåren nu. Och hönsen har sin lilla hönsgård.
Jag har gjort ett grönsaksland, en drivbänk och en kryddträdgård. Och i dag så ska jag ut och så lite frön. Kanske ta en tur med gräsklipparen, lite skillnad att klippa med åkgräsklipparen, tar ca 1 timme, tog 3 timmar att klippa gräset med vanliga gräsklipparen. Men jag får ju gå och putsa med vanliga lite grann. Bara jag vänjer mej att köra åkgräsklipparn lite bättre så blir jag expert.
Nu får jag inte skriva mer, Nikko vill ut, är nog nödig! får väl skärpa mig och skriva mer sen. Kram!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0