Flytt på gång!!!

I dag har jag jobbat. Och fick med mej kartonger hem att packa i. Så på eftermiddan så börja jag packa. Fyllde 12 kartonger på 2 timmar! Härligt tänkte jag nu har jag börjat i alla fall. Mycket nöjd satt jag här och tänkte att nu ska jag skaffa fler kartonger snart. så kan jag packa lite mer. Även om det är ett par månader tills vi flyttar. då ringde mäklaren, jag hann inte svara. Sen ringde jag upp honom. Han hann inte berätta hur det låg till för då ringde mobilen det var Stefan. Flytten blir tidigare. Nån gång i april, om en månad ungefär. Vilken lycka! Det blir över en månad tidigare än vi trott. Det känns så kul! Nu gäller det att få tag i kartonger. Sen är det bara att packa, packa, packa.... Härligt! Nu känns det lite lättare.
Så har jag prata med min svägerska i kväll, åker till falun på tisdag, för Irma fyller 5 år på onsdag, så då ska hon och jag ha en stund för oss själva på förmiddan på hennes födelsedag, vi ska på stan och shoppa då, för det har jag lovat förut. Det blir mysigt. Nu har man lite att se fram emot.
Men nu blir det sängen! Natti natti!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0