Livet är fullt med liv just nu!

Fru Thorèn är tillbaka! Som vanligt så händer det mycket omkring mej när jag inte skrivit i bloggen. Och det senaste är att jag jobbat mycket, och då umgås jag helst med Stefan och hundarna än sitter och bloggar när jag är hemma.
Senaste veckan har Stefan och Zeppo varit på älgjakt. Och jag har jobbat, och då fick lilla Nikko åka hos dagmamman, farmor, alltså min svärmor. Helt underbart att ha en snäll svärmor som tar hand om hunden, annars ade han fått suttit i bilen när jobbade, men i stället fick han busa med Emil, deras tax.
I går och i dag så har jag pysslat mycket med fåren. Vi har ju köpt en bagge, Einar heter han. Och han är såå mysig, kan man bli kär i en bagge så har jag blivit det. I dag var vi ute och gick här på gården, han hade hundkoppel på sig. Och i dag har vi släppt i hop honom med tackorna. Så nu får vi se om det blir några lamm till våren, blir spännande att vänta på.
Och en äggkläckningsmaskin har jag köpt, och nu är det bara en vecka kvar tills de första kycklingarna ska kläckas, om det nu blivit något. Så nu har jag förberett buren och värmelampa ute hos hönsen, och en kartong med hö åt kycklingarna. Så nu bara hoppas jag!
Och förberedelser för julmarknader är på gång, bivaxljus, ägg, smycken och ev. grytlappar skall fixas till den 7-8 november. Så det rör sig mycket i mitt huvud nu. Samtidigt så har jag en arbetsvecka framför mej, så man får väl inte dra i gång mer än man orkar med. Ska ju ha tid med alla djur och min gubbe oxå, och mig själv.....
Men det man trivs med brukar man orka med. Sköt om er gott folk!
Stor kram från Bondmoran på Myrbacken!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0