En vanlig stilla måndag!

Ledig, tyst i huset, bara sprak i från elden i kamin. Surfar lite, dricker kaffe och tar det lugnt. Ska snart göra någon deg, matbröd eller lussekatter, eller både och. En riktig hemmadag ska det bli.
Det är så skönt att veta hur mitt schema ser ut enda till sista december, det lade sig ett lugnt över mig. Veta hur man ska jobba, hur man ska ordna med djuren, och hundarna slipper vara ensamma så mycket. För de som inte vet så fick jag ett vikariat året ut på halvtid. Känns bra.
Tycker jag varit uppe i varv ett bra tag nu, men i går kväll så plocka jag i alla fall fram 2 böcker, få se om jag får ro att läsa, och tanken slog mig att jag inte varken broderat eller stickat på ett år, kanske jag får ro till det också. Ja den som lever får se. Nu skall jag njuta, tyvärr kan man inte avnjuta vädret ute, det är regn....Men det kan vara mysigt det med, då får man vara inne.
Ha de bra gott folk och stressa inte ihjäl er för första advent. Kram!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0