Aloha!!!

Hej igen, kors i taket, Anna bloggar  dagar i rad!
I dag har jag jobbat. När jag kom hem så fika vi lite och sen vila jag en timme. Efter det så blev det att sätta potatis. Det var kul att anlägga ett eget potatisland här på Myrbacken. Jag tror jag och Stefan skulle ha levt för 100 år sedan, det hade nog passat oss bättre. Då kunde Stefan ha jobbat i skogen, och vi hade haft egna hästar och dragit hem ved med. Jag hade skött djuren, kor, får, getter och höns och nån gris. Vi hade odlat och fiskat och jagat. Plockat bär och svamp, bakat allt bröd. Vi hade nog passat bättre som bönder för 100 år sedan och fått varit självförsörjande.
Men nu lever vi här i modern tid, så då får man rätta sig efter det. Och visst tycker jag det är kul som i dag, att få sätta sig på åkgräsklipparen och köra runt och klippa gräs. Och inte hade jag kunnat med en dator för hundra år sedan, eller haft nån. så det finns väl fördelar med dagens liv också. Var nog slitigt för 100 år sedan och försörja sig.
Men du Helene! På tal om potatis, jag kanske bjuder hit dej när det är dags att rensa potatislandet, för det har vi ju gjort förr tillsammans! *ler* Nej roligare än så ska det nog vara om du kommer, eller när du kommer. Vi får lov att träffas i sommar. Vi bor ju egentligen inte såå långt ifrån varandra.
Nej nu ska jag se var gubben tagit vägen! Ha det gott och njut av helgen! Kram Kram!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0