Jag lever faktiskt...

Ja jag lever faktiskt. Och känner mej som en skurk som inte gör några inlägg, och inte har jag lagt in några kort på bdb heller. Det får bli en skärpning. Men det känns som jag inte hinner med något, och ändå har jag fullt upp.
Men sen jag skrev sist så har det hänt lite. Vi har fixat till lagården, så nu har fåren jättefint. Och i november får vi hit 2 till får, som är betäckta. Så i vår så blir det lammning.
Och min lilla Nikko växer och busar för fullt. Han är verkligen ljuset imitt liv. Han förgyller min tillvaro med sina upptåg varje dag.
Sen jag skrev sist så har vi fått kattungar, som det varit mycket rabalder med. Först blev kattmamman sjuk efter deras födsel. Så vi fick åka till Torsby och akut sterilisera henne. Med 3 kattungar som var 4 dagar gamla. Så när vi kom hem fick jag sitta och mata kattungarna med mjölkersättning, med en liten nappflaska. Efter några dagar var det frid och fröjd och allt var som det skulle. Men när kattungarna var 3 veckor så försvann Skruttan (mamman) helt plötsligt. Vi leta och leta i flera dagar, samtidigit som jag fick bli kattmamma, så jag fick 3 små flaskbarn, 4 gg om dagen. När det gått en vecka hade vi gett upp, då kom hon hem, illa åtgången. Så det blev Torsby igen, hon hade blivit påkörd och hela bäcken benet var av och delvis krossat. Så Skruttan fick sluta sina dar, och det var tufft, jag grät så jag var helt slut, visste knappt hur jag skulle ta mej hem, men det gick. Så nu är hon begravd här på Myrbacken. Och en av kattungarna blev sjuk så han ligger hos henne. Så det återstående kattungarna blir kvar här. Blir lite speciellt när man suttit och matat de med nappflaska i flera veckor, lite svårt att ge bort dem då.
Men mitt i allt elände så var min guldklimp här och tröstade mig, min brorsdotter Irma som är 5 år och väldigt lillgammal och förståndig. Så hon var här och pyssla med mej och djuren och kvittrade runt här på Myrbacken i en vecka.
Så har skolan börjat igen, så nu blir det att ta tag i läxor. Tufft men lite kul.
Och i morgon ska jag packa, ska åka bort på okänd ort, min familj har hittat på något, för att jag fyller 40 i höst. Har ingen aning om vart jag ska. Så på torsdag morgon bär det i väg någonstans.
Ja det var lite om vad som händer runt mej just nu. Ska skärpa mig och blogga bättre, sitter ju och läser andras bloggar så då får man väl bjuda tillbaka lite...
Kram kram på er alla!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0