Skiftbyte på stordagiset i Stockholm

Jag är inte särskilt politiskt informerad. Men visst ser man och hör mycket om vad som händer i Sverige.
Det jag reagerar på är förändring, den som inte kommit under det senaste året. Då jag är allt annat än socialdemokrat så undrar jag, vad är det nu som kommit att bli så mycket bättre sen vi bytte ut folk på stordagiset i Stockholm.
Det var det som man hörde i flera månader innan och under valet, bara sossarna får makten så kommer allt bli så mycket bättre. Jag har än inte fått nått konkret vettigt ut av våran nuvarande regering.
Jag skulle gärna vilja veta vad som blivit bättre.
Har försäkringskassan till exempel behandlat utsatta bättre nu än tidigare? Har vården blivit bättre? Har det blivit mer folk anställda inom vård och skola? Jag vill veta vad våran sk Statsminister gjort såå bra senaste året?
Känner mig irriterad över allt som poppar upp om hur Sverige hanterar saker i nutid......

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0