Söndag morgon

Söndag morgon och jag är uppe i ottan, Helene, det är mer pensionärs varning på mig. Jag är alltid uppe före sex på morron, mellan halvfem och halvsex nån gång. Alltid!
Har gjort eld i kamin och vedspisen och druckit kaffe. Sett på Madicken på tv4film. Och gubben sover och mår gott än. Det är han värd. Vi åkte till Mora på fredag kväll, inte världens bästa före dit. Men vi kom fram. Fick umgås med min Mor och mysa riktigt på kvällen. Ärendet dit var att jag ringt på en soffa på blocket. En brun 3sits skinnsoffa, som även var bäddsoffa. Helt perfekt för rummet här nere. Blev jättefint, och praktiskt. Nu kan 2 stycken sova här utan att man behöver bära in en extra säng. Så ut åkte 120sängen. Så nu är vi nog fast här nere med tv-tittandet.
Men fy vilket väder att åka hem i då. snön vräkte ner från Mora och fram till värmlandsgränsen. Som tur var så åkte vi i pickupen, den är ju fyrhjulsdriven, så man vet ju att man inte blir fast i alla fall. Men både jag och stefan däcka före kl io i går kväll. Pensionärsvarning?
Men i dag är det att ta nya tag, för till veckan jobbar jag tre dagar och ska till skolan en dag. Så det blir fullt upp, men det är skönt att man kommit in i rullarna igen, så man får tjäna lite pengar. För nu är det bara att börja betala av studielån, huvvaligen, det kostar multum att läsa.... Men det har varit värt det. Nu ska jag ta mej lite mer kaffe. Ha en bra söndag och sköt om er! Stora kramen!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0