Livet på landet!

Kom hem i går efter jobbet. Och mitt växthus har kommit hem! Känns så mysigt, kul, härligt och helt underbart! Som jag önskat mig ett växthus. Och som vanligt snubblade min man över ett toppentillfälle. Visst det är begagnat, men det är helt och det är 8 kvadrat stort, kunde inte drömma om att jag skulle få så stort växthus. Men nu är det här! Om ett par veckor får jag börja ta ut plantor och pyssla i mitt egna växthus.
Var aningen trött efter ett dygn på jobbet, men jag laddade upp med mina lamm. Det är så mysigt och sitta där bland alla lamm och tackor och bara fylla på inombords. Jag bara älskar att sitta hos mina får och bara strunta i alla måsten och bara få kela. Djur är sååå underbara, dom älskar mig för den jag är, för dom är jag felfri. Aldrig att man behöver göra sig till eller prestera för att vara omtyckt. Man får bara vara den man är. Kanske därför jag älskar att vara med mina djur, för med dom vet jag att jag alltid duger som jag är.
Nu ska jag hänga tvätt, plocka ur diskmaskin och klura ut vad man kan ta sig till i dag då? Bästa dagarna är dom man inte planerar, det är dom dagarna man får mest gjort. Ha en bra dag gott folk! De ska jag ha!
/Kram från Myrbackskärringa! ♥

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0