Dagen i dag....

Ja i dag har man haft en lite down-dag. Men nu känns det bättre. Hade världens prestationsångest över skolan. Men till slut fick jag i väg mitt arbete. Så nu mår jag bättre. Och ska försöka göra det jag vill under helgen. Önskar att det inte blir för mycket regn, skulle vilja sätta lite lökar jag köpt. Påskliljor, pingstliljor, tulpaner och krokusar. Det är nu det fjärde huset/ trädgården jag fixar. Och nu hoppas jag blir kvar här tills jag inte kan bo i hus mer. Att jag inte behöver flytta mer förrän jag är sjuk, gammal och skruttig.
Så skulle jag vilja klippa gräset en sista gång, och klippa ner lite vissna växter. Göra höst och vinter på gården. För jag har så smått börja. Gjort lite arrangemang i urnor, med granris, ljung, blåbärsris och mossa. Fast det blir nog mer pyssel ute, nu när jag sett att hundarna låter bli det.
Nu ska jag snart se på höök och vänta på att min älskling kommer hem från jobbet. Lite tomt utan Stefan, men samtidigt skönt att få lite ensamtid ibland. Men lagom ensamt får det vara. Så han är efterlängtad! Ha det bra gott folk!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0