Vårkänslor

Ja visst har man vårkänslor. Men bloggandet blir dåligt, tror aldrig jag varit ute så mycket i mitt vuxna liv som nu. Har inte tid att blogga, vill bara vara ute i trädgården.
Vi röjer på tomten, eldar ris, rensar rabatter, avverkar och rotrycker en massa. Och planerar och planerar. Vi vill så mycket på gården, men när ska man hinna? Men får vi leva och må bra så har vi nog tid. Men man vill ju fixa med allt på en gång.
Sen pysslar jag med djuren och njuter av djuren. Njuter av gården och mitt liv. Det som fattas är ett fast jobb... Suck!
Man kan liksom inte njuta av att vara hemma när man stämplar, man känner sig inte ledig, jag känner bara rastlöshet av att vara hemma och stämpla. Jag skulle kunna vara hemmafru, men man känner en inre stress av att ha krav på sig, ovissheten är stressande. Men man är ju inte ensam om att vara arbetslös.
Men men, man ska leva här och nu. Och i sanningens namn så får jag en massa gjort när jag är hemma. En massa som jag inte skulle hinna om jag jobbade, så man får försöka se positivt på det.

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0