Härliga sol!

Man får lite energi när det är fint väder. Gick upp redan kl. 5 i morse. Kunde inte sova, irriterande när man får sova! Så jag har tvättat diskat och gjort en bulldeg. Och har varit på promenad med hundarna. Så nu åker bikinin på, varmt redan!
Sen ska jag nog plocka vinbär, för att sedan försöka göra gele för första gången i mitt liv! Få se vad det blir då. Möjligheterna för att göra sånt blev större när man har en fungerande jordkällare som man kan förvara saker i. Kanske jag skall koka saft oxå?! Körsbärssaft kanske.
Men det beror ju på om man orkar sitta mitt i hettan och plocka av bären. Och förhoppningsvis ska vi in med höet i kväll. Så får man känna att det är ur världen. Nej dax att baka bullar! Ha en bra dag i solen!

Myrbackskärringas vardag!

Anna heter jag och är dalkulla från början. Bor i Hagfors i Värmland. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har 1 hund ,3 katter ,12 får,oräknade höns och några ankor. Gift med min Stefan sedan den 1 augusti 2009. Och har 2 styvdöttrar. Och 2 bonusbarnbarn.Och bor på en gård i Västra skymnäs som heter Myrbacken. Trivs att odla, pyssla med djuren och vara i naturen.

RSS 2.0